Husky-Husky X Latukone

 

HuskyT5

LUOTETTAVA, KETTERÄ, TEHOKAS JA MONIPUOLINEN LATUKONE
Rinteiden, parkkien, maastohiihto- ja moottorikelkkareittien valmisteluun sekä reiteille.

HUSKY, monipuolinen ja nerokas ajoneuvo, jossa on runsaasti tehoa, sen mitat ovat 5110 mm x 2445 mm x 2655 mm, ja sen voimanlähteenä on nelisylinterinen moottori, joka tuottaa 231 hv (170 kW). Pakokaasupäästöstandardien mukaisesti se on ihanteellinen käytettäväksi pienemmissä hiihtokeskuksissa, parkeissa ja reiteillä sen alhaisten päästöarvojen ja äärimmäisen ohjattavuuden vuoksi. Se on suosittu myös moottorikelkkareittien ja maastohiihtoreittien valmisteluun, mutta se kykenee paljon enemmän: materiaalien ja ihmisten kuljettaminen vaikeassa maastossa on helppoa HUSKYn ansiosta.

Täydellisyyden jäljillä: Hiihtoladut NORDIC LINER: llä

PRINOTHin NORDIC LINER on erityisen monipuolinen ja helppokäyttöinen. Sen kaksi latuhöylää ja jyrsintä voidaan aktivoida yksilöllisesti.

Ylellisestä käytännöllisyyteen: Uusi matkustajaohjaamo

Valinnaisen matkustamonsa ansiosta HUSKY kuljettaa turvallisesti ja helposti jopa yhdeksän suksilla tai eurooppalaisella materiaalilla varustettua matkustajaa haluttuun paikkaan. Matkustajan hytin panoraamalasi -ikkunat tarjoavat panoraamanäkymät vuoristoon, kun taas nahkaistuimet, lämmitys ja ilmastointi takaavat maksimaalisen mukavuuden. Pininfarinan suunnittelema PRINOTH -matkustamo on myös esteettisesti houkutteleva, mikä muuttaa kaikki retket unohtumattomiksi ulkoiluelämyksiksi. Husky tekee kaiken rinteiden optimaalisesta hoitamisesta tai matkustajien kuljettamisesta ylellisesti.

Ketterä ja joustava park asiantuntija: HUSKYn X-versio

csm PRINOTH HUSKY X21PrinothHuskyX21

Lisääntynyt pystysuora terän liike, jopa 19 ° (8 ° ylös ja 11 ° alas) enemmän kuin vakiolaitteessa, HUSKY X mahdollistaa paremman hallinnan hyppyjen, laskujen ja muiden park -ominaisuuksien luomisesta ja ylläpidosta. Mukautetut hydraulipumput takaavat terän optimaalisen vasteen, mikä takaa tarkan ohjattavuuden, jota jokainen puiston kuljettaja etsii. HUSKY X on epäilemättä ketterin parkrakentaja alalla.

Moottorikelkkareittien hoito: HUSKYlle ihanteellinen tehtävä

Moottorikelkkareittien huoltokokoonpanossaan HUSKY loistaa tarjoamalla ihanteellisen työvälineen moottorikelkkareittien valmisteluun ja ylläpitoon. HUSKYn kapea leveys, poikkeuksellinen vääntömomentti ja mukavuusominaisuudet tekevät siitä täydellisen koneen hallitsemaan mitä tahansa moottorikelkkareittijärjestelmää.

 

https://www.prinoth.com/en/snow-groomers/products/snow-groomers/husky-husky-x-41/